Блог колектора Задати питання

CashRush — унікальний сайт, який займається підбором кредитів

CashRush — унікальний сайт, який займається підбором кредитів

Імовірність схвалення

99%

Отримати гроші

Новим сервісом, який надає інформаційні послуги людям, які потребують додаткових коштах, є CashRush. Звернувшись на сайт компанії, громадяни України отримують вигідний кредит зручним для них способом.

Сума до:15 000 грн.
Ставка:0.01%
Термін:До 90 днів
Сума1000-15000 грн
Термін61-90 днів
Ставка в день0.1%
Вік18-60 років
ДокументиПаспорт, ІПН
Швидкість розгляду заявки10 хв.
Швидкість виплати12 хв.
ІдентифікаціяПаспорт, ІПН
Графік роботиЦілодобово
  • Послуги надаються безкоштовно
  • цілодобова робота
  • Великий вибір кредитних компаній
  • Клієнт може бачити свій кредитний рейтинг

Новим сервісом, Який надає інформаційні послуги людям, Які потребують додатково коштах, є CashRush. Звернувши на сайт компании, громадяни України отримуються Вигідний кредит Зручне для них способом.

CashRush — унікальний сайт, який займається підбором кредитів

CashRush входить в світовий кредитний бренд Credy, який успішно працює на трьох континентах, а також в 15 світових країнах. Кількість клієнтів компанії перевалила за мільйон і зростає з кожним днем. Українська філія успішно зарекомендував себе. Партнерські договори укладені з десятками найбільших мікрофінансових компаній, що видають населенню споживчі кредити.

Чим сервіс відрізняється від інших

Перше, і головне – послуги сервісу абсолютно безкоштовні. Ні до, ні після укладення договору, ні в момент заповнення первинної анкети клієнти не платять ні копійки. Це робить CashRush лідером серед кредитних сервісів, що надають громадянам інформаційні послуги.

Друге, послуги сайту надаються цілодобово і навіть у святкові дні. Залишати заявку клієнти можуть в будь-який зручний час. Чи можуть клієнти, виходячи з цього, отримати гроші вночі? Залежить від конкретної кредитної компанії, якщо у МФО працює автоматичний скоринг-алгоритм, такий варіант можливий.

Як працює сервіс

  1. Клієнт вибирає умови свого кредиту і заповнює невелику анкету.
  2. Анкета обробляється сайтом за лічені хвилини, потім клієнту пропонують на вибір декілька відповідних кредитних компаній (іноді до 10). Кожному клієнту присвоюється персональний кредитний рейтинг. Далі відбір компаній йде виходячи, в тому числі, з їх лояльності до позичальників.
  3. Після вибору МФО CashRush відправляє заявку клієнта в цю компанію. Сервіс радить вибирати відразу кілька організацій, це збільшить ваші шанси на отримання кредиту.
  4. Після схвалення заявки клієнта пов’язують з представниками кредитної компанії для узгодження умов.
  5. Після підписання договору кошти приходять на банківську карту протягом декількох секунд.

CashRush — унікальний сайт, який займається підбором кредитів

Які умови висуваються до позичальників

  • вік – від 18 років;
  • паспорт громадянина України;
  • код ІПН;
  • електронна пошта і телефон для зв’язку;
  • банківська карта, що належить позичальнику – підходить карта будь-якого банку України, в тому числі кредитна.

Переваги та недоліки компанії

Переваги

  1. Послуги надаються безкоштовно.
  2. Цілодобова робота.
  3. Великий вибір кредитних компаній.
  4. Клієнт може бачити свій кредитний рейтинг.
  5. Є варіанти для українців з поганою кредитною історією.
  6. Хороша партнерська програма і вигідні умови співпраці.
  7. Швидка реєстрація і універсальна анкета, яка заповнюється 1 раз, а потім розсилається по всіх вибраних компаніям.
  8. Сайт простий у використанні і не містить зайвої інформації.

Недоліки

  1. Компанія не несе відповідальності за підписані клієнтом кредитні договори.

Як авторизуватися на сайті

Для початку увійдіть https://www.cashrush.com.ua. Перш ніж перейти до реєстрації ви повинні визначитися з умовами вашого позики, встановивши термін і суму на кредитному калькуляторі вгорі головної сторінки сайту.

Введіть свої дані, а також вкажіть контактний номер телефону та адресу електронної пошти. Це і буде вашою первинною інформацією. Реєстрація буде завершена після того, як ви підтвердите свій телефон і адресу електронної пошти, перейшовши за посиланням, яка прийде вам в електронному листі.

Заповнення анкети

Крім первинної інформації ви повинні вказати свій ІПН, домашню адресу, місце роботи і розмір заробітної плати. Анкета універсальна, але мікрофінансові компанії можуть вимагати від вас більше інформації. Іноді клієнтів просять вислати сканери паспорта та ідентифікаційного коду. Така практика існує для клієнтів, які живуть не за адресою своєї прописки. Сервіс CashRush не зберігає і не обробляє таку інформацію, лише дані, які клієнт вказує в стандартній заявці. Всі ваші дані надійно захищені протоколами безпеки.

Перевірка даних клієнта

Перевірка анкети клієнта сервісом не займає багато часу. Для створення персонального кредитного рейтингу будуть зібрані відомості з усіх доступних відкритих джерел. Після визначення рівня вашого фінансового здоров’я підбираються потрібних вам МФО. Але тільки ви вирішуєте, в які компанії буде відправлена ​​ваша заявка. При використанні сайту CashRush існує можливість оформити відразу кілька кредитів, звичайно, якщо ваша заявка буде схвалена декількома фінансовими компаніями.

Способи погашення позики

Погашати свій займ потрібно вчасно. Сервіс не несе відповідальності за наслідки прострочення платежів і штрафів, які можуть накласти на вас кредитні компанії. Умови погашення зазвичай прописані в кредитному договорі.

Найпопулярніші способи погашення позики:

  1. Кабінет користувача – в ньому ви можете погасити позику повністю, частково або оформити пролонгацію, продовживши термін користування кредитом. Кошти можна списати з прикріпленою банківської карти або оплатити будь-який інший.
  2. Платіжний термінал – теж досить зручний спосіб. Більшість МФО можна знайти за логотипом або введенням реквізитів. Займає трохи більше часу і часто передбачає оплату комісії.
  3. Банківські термінали – ідентичні платіжним. Для оплати клієнту потрібно знати реквізити і ввести суму платежу.
  4. Відділення банку – оплата відбувається за реквізитами, часто потрібно IBAN-рахунок. Такі платежі можуть надходити із запізненням, тому краще планувати погашення заздалегідь. Зберігайте чек, щоб уникнути непорозумінь.

Документи, представлені на сайті

На сайті можна ознайомитися з трьома документами. Вони знаходяться внизу основної сторінки сайту. представлені:

  • Згода на обробку персональних даних.
  • Публічна оферта.
  • Політика куки.
  • Зворотній зв’язок

Поставити своє запитання ви можете, перейшовши по розділах: про наш сервіс – зворотний зв’язок. Заповнити необхідно всього 2 поля: ваш e-mail і суть повідомлення. Далі натисніть на кнопку «Відправити повідомлення». Служба підтримки зв’яжеться з вами найближчим часом.

Оновлено:
03.02.2023 в 23:26

Загальна оцінка компанії